Finlands Svenska Folkdansring r.f.

Kaserngatan 28
FI-00130 Helsingfors
Tel: +358-40-3523 688
folkdansringen(på)folkdans.fi

Sök ett folkdanslag nära dig då du vill börja dansa!


Visa Folkdanslagen på en större karta

Tryck här till Google-kartan

Du hittar mera information om de olika folkdanslagen då du väljer ett lämpligt distrikt uppe till vänster på sidan.

Folkdansaren söker ny chefredaktör

09.05.2018 kl. 15:47
Är du nästa chefredaktör för Folkdansaren? Gillar du att skriva?
Gillar du att ha, och ta, kontakt med människor av alla sorter? Vill du vara spindeln i nätet?

Om det här är något för dej, så ta kontakt. Folkdansaren är en medlemstidning som utkommer 6 gånger om året, antalet sidor varierar mellan 16 och 32 enligt hur mycket material det finns. I jobbet ingår bland annat att ta emot och redigera material som skickas in, planering av numret, samarbete med tryckeriet, redaktionsmöten och samarbete med redaktionsrådet.

Sänd in en fritt formulerad ansökan till folkdansringen(at)folkdans.fi senast den 19 juni. Om du har frågor, kontakta nuvarande chefredaktören under adress folkdansaren(at)folkdans.fi.

Kom med och gör Folkdansaren till något nytt. Det är ett rätt självständigt arbete och du har alla chanser att påverka och sätta din prägel på Folkdansaren till allas glädje.

Folkdansringen FSF

Kontakta Folkdansringens kansli om du vill ha lösenord till medlemssidorna.

Tel. 040-3523 688
E-post: folkdansringen(på)folkdans.fi

5 NÄSTA EVENEMANG

04.06
DANSLÄGER FÖR BARN 5-12 ÅR I SIBBO På lägret bekantar vi oss med olika sorters dansstilar med betoning på sällskaps-, folk- och pardanser. Tyngdpunkten ligger i det sociala dansandet och att skapa tillsammans. Inga förkunskaper behövs! KOM SOM DU ÄR!
11.06
DANSLÄGER FÖR BARN 5-12 ÅR I BORGÅ På lägret bekantar vi oss med olika sorters dansstilar med betoning på sällskaps-, folk- och pardanser. Tyngdpunkten ligger i det sociala dansandet och att skapa tillsammans. INGA FÖRKUNSKAPER BEHÖVS! KOM SOM DU ÄR!
30.07
DANSLÄGER FÖR BARN 5-12 ÅR I EKENÄS På lägret bekantar vi oss med olika sorters dansstilar med betoning på sällskaps-, folk- och pardanser. Tyngdpunkten ligger i det sociala dansandet och att skapa tillsammans. Inga förkunskaper behövs. KOM SOM DU ÄR!
17.08
Årsprogramkurserna 2018 På kursen får deltagarna bekanta sig med innehållet i det kommande verksamhetsårets dansprogram samt får idéer kring utlärningen av dessa danser. Därutöver tränas också för övriga folkdansen viktiga färdigheter.
02.09
Danskurs på Kilen i Sideby På kursen lär Britta Lund ut bl.a. schottis, "sågabockspolka", vals och enkla folkdanser