BARNLEK 2020

BARNLEK 2020 skulle ha ordnats i Mölnlycke,
Sverige 15-19.7.2020
men har blivit inhiberad p.g.a. corona pandemin.

 

barnlek

Mera om stämman kan läsas från deras hemsida https://barnlek2020.se/

 

BARNLEK 2020 skjuts fram

Vi måste tyvärr meddela att BARNLEK 2020 i Mölnlycke, Sverige, inte kan genomföras i sommar.

Härryda kommun har i dagarna (april 2020) meddelat att de inte kan ta emot oss på grund av den pågående Coronapandemin. Samtidigt råder det en stor tveksamhet till att den svenska Folkhälsomyndigheten i god tid innan stämman skulle släppa på de restriktioner som gäller nu. Flera nordiska länder har även meddelat att de inte kan komma på grund av Coronapandemin och deras länders restriktioner.

För de som redan betalat in anmälningsavgiften och/eller eventuella kostnader för BARNLEK 2020-produkter som beställts kommer återbetalning att ske. Vi står dock inte för eventuella valutaförändringar. Vi kommer att återkomma till dem som berörs hur denna återbetalning kommer att ske.

Vi planerar nu för att kunna genomföra BARNLEK år 2023, men återkommer med mer information när alla bitar fallit på plats.

Har du frågor vänligen skicka dem till kansli@barnlek2020.se.

Tack för att du anmält dig till BARNLEK 2020! Vi vill också passa på att skicka med ett stort tack till dig som anmält dig till att vara funktionär under BARNLEK.

Vi hoppas att vi ses när det är dags för nästa BARNLEK! Tvätta händerna och håll avstånd tills det är säkert att återigen mötas i dansens virvlar.

 

Vänliga hälsningar

Styrgruppen för BARNLEK 2020

Dela evenemanget med andra!