Aktuellt

Corona info

Hej!

Hösten är här och övningarna borde börja. Men som situationen är med covid-19 är det många frågetecken i luften. Det finns föreningar som har kurs i MBI/MI/Arbis regi och får instruktioner och förhållningsregler därifrån men sedan finns det föreningar som inte har sådant stöd. Här är de punkter jag hoppas var och en av oss bör tänka på inför varje tillfälle vi samlas.

Jag kommer inte

  • om jag har träffat någon med bekräftad corona eller någon som är i karantän p.g.a. misstanke om corona de närmaste 14 dagarna.
  • om jag själv eller någon i min familj har symptom som kan höra till coronainfektionen.
  • om jag har kommit hem inom 14 dagar från något land som enligt myndigheterna hör till riskländerna (gula och röda). 

Kom i håg att

  • alla tvättar händerna och använder desinficeringsmedel före och efter övningen. o undvik att ha danser med parbyten utan alla dansar med samma partner hela övningen.
  • kolla aktuella begränsningar i din region.
  • fram för allt DISKUTERA med gruppen hur ni kan träffas så att alla känner sig trygga att komma!

En enkät av studeranden inom Kulturvälbefinnandet gällande ”Tillgänglighet inom folkdans”.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/5921cc76-628e-46b3-af53-936d4b64854f?displayId=Fin2001530

Hej. Du fick just en länk till en frågeformulär kring ämnet ”Tillgänglighet inom folkdans”. Det är en del av mitt och min studiekompis Riia Niemeläs slutarbete för högre YH studier inom Kulturvälbefinnandet. Tyvärr är frågeformuläret på finska men man får svara på svenska på de öppna frågorna. I tidspress hann vi tyvärr inte översätta den. Hoppas du tar dig tid att stanna upp och fundera på frågorna utgående dina erfarenheter. Tack för hjälpen,Heidi Palmu